Dödens trubadur

_________________________________________________________________________________

Copyright: Ascentoria, 2010-2016 (Inga bilder får kopieras, tryckas eller användas i kommersiellt syfte)

 

Bokutgivning

Dödens trubadur

 

Dödens trubadur, den fristående uppföljaren till Röd skymning (2011), släpptes i mars 2014. Boken går idag att köpa i alla stora bokhandlar runt om i landet.

 

Sagt om Dödens trubadur

 

"Dödens trubadur är en fenomenal bok, och jag älskar både handlingen och karaktärerna. Ett enastående fantasyäventyr, och en av mina nya favoritböcker. Rekommenderas varmt!"

- Petras bokblogg

 

"Sammanfattat så är Dödens trubadur riktigt, riktigt bra och jag njöt hela vägen igenom. Tegelstenar brukar vanligtvis skrämma mig lite men här blir det alldeles perfekt. Jag vill helt klart läsa mer av Fredrik Lindblom i framtiden."

- Bellas bokblogg

 

"Världen och handlingen känns mystisk och unik, man vet inte vad som väntar på nästa sida och jag älskar det!"

- Zellys bokblogg

 

"Det första man lägger märke till i boken är givetvis de underbara illustrationerna. De pryder omslaget såväl som relativt många sidor inne i själva boken och är så snygga. Det tillförde något till historien och satte stämningen."

- Klaras books

 

"Boken är tjock, men låt det inte avskräcka er för den är lättläst och tempot högt. Det händer hela tiden saker och handlingen är spännande så sidorna bara flyger förbi."

- Bokfrossa

 

"Dödens trubadur är en bok som förtjänar att kallas en svensk fantasy-succé med allt vad det innebär."

- Dolas bokblogg

 

"Själva historien är bra och man fastnar i handlingen direkt. Språket är ganska enkelt och lättläst och boken håller en ganska hög spänningsnivå rakt igenom."

- Bokgodis

 

"Sammanfattat är Dödens trubadur ett otroligt fartfyllt, magiskt och fängslande fantasyäventyr som jag verkligen rekommenderar. Världen är fantastisk, språket härligt lättsamt och illustrationerna ett perfekt komplement till berättelsen. Fascinerande karaktärer finns det gott om och historien känns väldigt unik."

- Booklovin'

 

"Allt som allt är Dödens trubadur en unik, intensiv och oförutsägbar berättelse som absolut håller samma höga nivå som Röd skymning."

- Bookrelated

 

"Dödens Trubadur är en unik och fantasifull historia som verkligen förtjänar mer uppmärksamhet i bokvärlden. Den rekommenderas varmt till alla som älskar fantasy och till de som vill svepas med i ett riktigt äventyr."

- Fridas bokhylla

 

"Jag sögs in i handlingen och drogs motståndslöst med in i den värld som presenterades. Mystiken, karaktären Levyant och ständiga händelser för den spännande handlingen framåt."

- Bookis bokblogg

 

"Språket flyter verkligen på och boken gick väldigt fort att läsa, trots sina 552 sidor - fast det kan också bero på att jag sträckläste den under två dagar... Det hände alltid någonting under handlingens gång och spänningen bara byggdes upp ända till crescendot i slutet!"

- Book obsession